voor bedrijven

Ligt er al tijden een uitzoekklus op uw werk waar het geen van uw collega's, inclusief uzelf, ooit lukt om tijd voor te maken? Moet er een bedrijfsuitje gepland worden, een teamdag georganiseerd, gewoon een gezellige borrel met lekkere hapjes, een Sinterklaasfeest voor de kinderen van het personeel maar kan eigenlijk niemand er tijd voor maken?

Is er een doos met knipsels die jarenlang ijverig door een inmiddels lang vertrokken collega is gevuld, en durft niemand er meer echt in te kijken? Is het rommelhok nu zo'n bende geworden dat het lichtknopje nog nauwelijks gevonden kan worden? Staan er op uw computer mapjes vol met foto's, gemaakt tijdens het afscheid van de ene collega, het jubileum van de andere en van drie jaargangen personeelsuitjes maar zijn daar nooit de ooit bedachte boeken van gemaakt? Of heeft het bedrijf zelf binnenkort een jubileum te vieren en zouden die vage plannen om daar 'iets leuks' mee te doen wat u betreft wel eens wat concreter mogen worden?

Schakel dan het Regelneefje in! Hij is prettig in de omgang, kan goed luisteren, denkt logisch na, is discreet, praktisch, betrouwbaar en nuchter, ruimt graag op, maakt graag plannetjes én voert ze graag uit, al dan niet met u samen. Zijn werkwijze is helder en de kosten zijn overzichtelijk.

Neem contact op om kennis te maken en te horen of het Regelneefje warmloopt voor de klus waar u zelf geen tijd of zin in heeft.