voor particulieren

Sommige mensen zijn dol op het organiseren van hun huishouden, hun werk, hun leven. Ze hebben er dubbel plezier in: eerst in de regelklussen zelf, daarna in het genieten van al die goed geregelde zaken. Het Regelneefje is er zo eentje.

Een andere categorie mensen kan op zijn minst wel wat leukers bedenken om zijn tijd aan te besteden of heeft een gruwelijke hekel aan al die dingen die steeds maar gepland en georganiseerd moeten worden. Lang niet alles hóeft natuurlijk ook geregeld te worden, maar van sommige dingen is het wel zo prettig. Van het regelen van verhuizing, het boeken van een weekendje Parijs waarbij je niet drie keer in de verkeerde metro wilt stappen of voor de gesloten deur van dat leuke restaurantje komt te staan, tot het uitzoeken van die keukenla, boekenkast, tuinhuis of hele zolder waar de laatste jaren alléén maar dingen bij zijn gekomen en waar je je nu toch een beetje (of heel erg) aan begint te ergeren.

Wie zichzelf hierin herkent, of door een huisgenoot of familielid tot deze categorie wordt gerekend, maar nu toch wel eens verder wil met die la, zolder, vakantie, verzameling, mappen, papieren, enzovoort: schakel het Regelneefje in.

Hij helpt u graag wat orde in de chaos te brengen, wanneer deze u stoort. Hij is prettig in de omgang, kan goed luisteren, denkt logisch na, is discreet, betrouwbaar, praktisch en nuchter, ruimt graag op, maakt graag plannetjes én voert ze graag uit, al dan niet met u samen. Zijn werkwijze is helder en de kosten zijn overzichtelijk.

Neem contact op om kennis te maken en te horen of het Regelneefje warmloopt voor de klus waar u zelf geen tijd of zin in heeft.